't Hemelryck - Restaurant - Vrijdag- en zaterdagmenu in restaurant 't Hemelryck


Elke vrijdag- en zaterdagavond is het restaurant in het hotel toegankelijk voor iedereen. (enkel op reservatie) Zo kan je genieten van pure gastronomie in een stijlvol interieur in een rustige omgeving.
Wij serveren u steeds een heerlijke 5-gangenmenu voorafgegaan van enkele apéritiefhapjes. U kan voor het hoofdgerecht kiezen tussen vis of vlees. Al onze producten zijn dagvers, van de huisbereide broodjes bij het voorgerecht tot het laatste hapje bij de koffie.
Voor de liefhebber wordt deze menu voorzien van enkele frappante passende wijnen!




Nieuwe gastronomische menu beschikbaar vanaf 13/01 tem 25/02

 
  Seizoensamuses van de chef
 
  Carpaccio van Skrei, citrus, verse tuinkruiden
 
  Bouillabaise met bisque
 
  Hazenrug gebakken zouthoutpoeder, pastinaak, perzik, erwt
 
  Sorbet van het seizoen
 
  Zacht gegaarde flank van Ibericovarken, mosterdsaus, zwammen, geconfijt witloof, aardappelbereiding
 
  Witte chocoladeganache, yoghurt cremeux, framboos, panna cotta van bosvruchten
 
  (kaasbordje optioneel +€ 11.00 of als vervanging van uw dessert +€4.00)
 
Gastronomisch menu aan: 59.50 per persoon

Aangepaste wijnen aan: € 27.50 per persoon



Nieuwe gastronomische menu beschikbaar vanaf 2/3

 
  
 
  
 
  
 
  
 
Gastronomisch menu aan: 59.50 per persoon

Aangepaste wijnen aan: € 27.50 per persoon

 

 

© 't Hemelryck - All rights reserved - Nothing on this site may be used without explicit permission of the owner
 
Reserveeer tijdig! Nederlands English