't Hemelryck - Restaurant - Vrijdag- en zaterdagmenu in restaurant 't Hemelryck


Elke vrijdag- en zaterdagavond is het restaurant in het hotel toegankelijk voor iedereen. (enkel op reservatie) Zo kan je genieten van pure gastronomie in een stijlvol interieur in een rustige omgeving.
Wij serveren u steeds een heerlijke 5-gangenmenu voorafgegaan van enkele apéritiefhapjes. U kan voor het hoofdgerecht kiezen tussen vis of vlees. Al onze producten zijn dagvers, van de huisbereide broodjes bij het voorgerecht tot het laatste hapje bij de koffie.
Voor de liefhebber wordt deze menu voorzien van enkele frappante passende wijnen!




Nieuwe gastronomische menu beschikbaar vanaf 20/10 tem 25/11

 
  Seizoensamuses van de chef
 
  Carpaccio van hert, rode biet, feta, gembersiroop, zuring en sjalot
 
  Soep van schorseneren, fazant, canterellen
 
  Roodbaars, gevulde pasta, truffel en salie, jus
 
  Sorbet van Limoncello
 
  Everzwijn op 2 wijzen, herfstwortels, beukenzwam, veenbessen, aardappelbereiding
 
  Dessert van de chef rond karamel, peer, praliné
 
  (kaasbordje optioneel +€ 11.00 of als vervanging van uw dessert +€4.00)
 
Gastronomisch menu aan: 59.50 per persoon

Aangepaste wijnen aan: € 27.50 per persoon



Nieuwe gastronomische menu beschikbaar vanaf 26/11

 
  Amuses
 
  Foie gras, iberico ham, morieltjes
 
  Bisque kreeft & garnaal
 
  Coquilles, witte kool, jus met port, kaviaar
 
  Sorbet veenbessen
 
  Fazantenfilet, pommes fondant, witloof, truffel, eekhoorntjesbrood, jus met cognac
 
  Feestelijk dessert van de chef
 
Gastronomisch menu aan: 59.50 per persoon

Aangepaste wijnen aan: € 27.50 per persoon

 

 

© 't Hemelryck - All rights reserved - Nothing on this site may be used without explicit permission of the owner
 
Reserveeer tijdig! Nederlands English