't Hemelryck - Restaurant - Vrijdag- en zaterdagmenu in restaurant 't Hemelryck


Elke vrijdag- en zaterdagavond is het restaurant in het hotel toegankelijk voor iedereen. (enkel op reservatie) Zo kan je genieten van pure gastronomie in een stijlvol interieur in een rustige omgeving.
Wij serveren u steeds een heerlijke 5-gangenmenu voorafgegaan van enkele apéritiefhapjes. U kan voor het hoofdgerecht kiezen tussen vis of vlees. Al onze producten zijn dagvers, van de huisbereide broodjes bij het voorgerecht tot het laatste hapje bij de koffie.
Voor de liefhebber wordt deze menu voorzien van enkele frappante passende wijnen!

Nieuwe gastronomische menu beschikbaar vanaf 15/09 tem 20/10

 
  Seizoensamuses van de chef
 
  Filet van duif, morieltjes, pastinaak, peterseliewortel, peperkoek, rode biet
 
  Vloeibare pompoen, curry, gember, koriander, croutons en peterselie
 
  Schelvis, jus van kweepeer, canneloni van ricotta & spinazie
 
  Sorbet Hoegaardenrosé
 
  Reefilet, knolselder en aardappel, zilveruitjes, girolles, jus met vasdouvan en veenbes
 
  Bisquit chocolade, praliné-ijs, creme passievruchten, gin-kersen
 
  (kaasbordje optioneel +€ 11.00 of als vervanging van uw dessert +€4.00)
 
Prijs: 59.50 per persoon

Begeleidende wijnen

 
   - meer info
 
   - meer info
 
   - meer info
 
Prijs: € 27.50 per persoon

Huisapéritief: -


-


 

 

© 't Hemelryck - All rights reserved - Nothing on this site may be used without explicit permission of the owner
 
Reserveeer tijdig! Nederlands English